Over-leven : leerwerkschrift - Baele, Katrien, ....-; Bonné, Martine, ....-; Vanloo, Johan, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
Uit welke mijlpalen bestaat een mensenleven? Hoe ben je ontstaan? Wat met je opvoeding? Puberen, wat is dat? Wie helpt je als je oud wordt en hoe eindigt het leven op aarde? In Over-leven maken uw leerlingen kennis met de verschillende levensfasen en een aantal levensvragen.
Doelgroep: 3de graad BSO
Keywords: Levensfasen; PAV -- Beroepsonderwijs