Voor hetzelfde geld : meer dan 500 tips om meer te verdienen, minder uit te geven en aangenamer te leven - Vanden Bremt, Inne, ....- (Tielt : Lannoo, 2014)
Voor hetzelfde geld aangenamer leven, in samenwerking met één De eerste reeks van Voor hetzelfde geld werd overal lovend onthaald en krijgt dit voorjaar een vervolg. De redactie van het succesvolle één-programma bundelde al haar kennis in dit stevige budgetboek. Hoeveel te veel betaal jij voor je telefoonabonnement? Is jouw vaste tankplaats echt de goedkoopste? En hoe speel je banken tegenover elkaar uit om de beste lening te krijgen? Veel mensen hebben niet de tijd, zin of energie om als een detective op zoek te gaan naar de beste koop. Met deze gids is dat ook niet langer nodig. Voor hetzelfde geld geeft een antwoord op al je budgetvragen. Betrouwbare informatie, nuttige budgettips, vergelijkingstools en praktische weetjes. (flaptekst)
Keywords: Geldbeheer; Voor hetzelfde geld (televisieprogramma).