Veilig leren lezen : woordzetter - Mommers, Caesar (Martinus Josephus Cornelis), 1925-2007; Verhoeven, Ludo Thomas Wilhelmus, 1950-; van der Linden, Susan, ....- (Antwerpen : Zwijsen.be, 2004)
Woordzetter is een kopieermap met leesbladen en spellingbladen die ingezet kunnen worden bij kern 7 t/m 12 van de tweede maanversie van Veilig leren lezen. Woordzetter geeft oefenstof voor vlot en correct lezen en voor correct spellen. Woordzetter is een vervolg op Letterzetter
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs