Veilig leren lezen : veilig & vlot : maan : bij kern 1 t/m 3. - Gunther, Joan, ....- (Antwerpen : Zwijsen.be, 2003)
Veilig en vlot wordt ingezet voor het automatiseren van de leesvaardigheid. Het bestaat per kern uit een aantal kaarten met rijtjes woorden met wisselende positie. Na elke kern zijn er toetskaarten en normeringstabellen.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs