Docentenhandreiking bij Je zenuwen ? Je motor ! - Gordebeke, Toon, ....- (Baarn : Nelissen, 2000)
De docentenhandreiking geeft verdere aanwijzingen hoe de training kan worden opgezet en gegeven. De training is gebaseerd op tien jaar ervaring met hoog faalangstige leerlingen in de leeftijd van 14 tot 20 jaar. In het eerste deel van deze handreiking vind je als trainer een aantal aanwijzingen en uitgangspunten voor het geven van deze training. In deel twee staat een compleet draaiboek voor de training. Per bijeenkomst is het programma aangegeven.
Keywords: Faalangst