(X)HTML, CSS en JavaScript - Kassenaar, Peter, 1969- (Culemborg : Van Duuren Informatica, 2009)
Het kernwoord in dit boek is integratie. Eerst worden de drie technieken afzonderlijk geïntroduceerd. Aansluitend wordt er in het boek ruimschoots aandacht besteed aan de praktische realisatie van steeds complexere webpagina's. Het boek is bedoeld voor de beginnende webdesigner die zich verder wil ontwikkelen tot gevorderd webdesigner. (flaptekst)
Keywords: CSS; HTML; JavaScript; Websites ontwerpen