Contentstrategie : make content work - Blokhuis, Jeroen, ....-; Borsboom, Anna, ....-; Donicie, Etienne, ....- ('s-Hertogenbosch : Relevance, 2014)
In het boek 'Contentstrategie - make content work' van onze eigen Jeroen Blokhuis lees je over de grondbeginselen van contentstrategie en krijg je handige tips en tricks.
Keywords: Strategie -- Content; Communicatie -- Strategie