Natuursprong : spelen tot je groen ziet. (Elst : Huis voor beweging, 2010)
Deze DVD laat zien hoe kinderen zich tijdens Natuursprong uitleven. Spelbegeleiders, kinderen, coördinatoren, jeugdwerkers en andere betrokkenen komen aan het woord en vertellen over hun ervaringen.
Nederlands gesproken
Keywords: Spelen -- Kinderen; Natuurbeleving -- Kinderen (0-12 jaar).