Happy profit : hoe anders kijken tot duurzame groei leidt - Toch, Herman, ....- (Leuven : LannooCampus ; Amsterdam : Adfo Groep, 2014)
Pleidooi voor duurzaam c.q. maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Ondertitel op omslag: ga voor winst en wees er trots op.
Met literatuuropgave.