Een dier in de tuin - Van Bogaert, Liesbeth, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2014)
Alles wat een jong kind graag wil weten over de dieren in de tuin. Informatief boek voor beginnende lezers met af en toe een grap. Met een aantrekkelijke en overzichtelijke vormgeving. Vanaf 6 jaar. Ken jij de dieren in je tuin? En weet je wat ze doen? In dit boek lees je over het wel en wee van zeven vaak voorkomende tuindieren. Wat maakt een mol blij? Hoe is een vlinder als kind? Wat eet een koolmees graag? Hoe draag je zorg voor een egel? Wat vindt een worm niet leuk? Is een spin goed voor de tuin? Hoe sterk is een mier? Met leuke weetjes en praktische tips.
Leeftijd: 6+
Keywords: Dieren