Later word ik : weerman, kok, lasser, verpleger, dierenarts, wielrenner, schrijver - Vermeulen, Moniek, 1959- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2014)
Een speels informatief beroepenboek voor kinderen vanaf 7 jaar. De jonge lezer komt heel wat te weten over zeven boeiende beroepen. Met een aantrekkelijke en overzichtelijke vormgeving. Vanaf 7 jaar. Weet jij al wat je later wil worden? Wil je iets met dieren doen? Wil je buiten werken? Of wil je op tv komen? Werk je graag op een computer of toch liever met je handen? In dit boek lees je alles over zeven vaak voorkomende beroepen. Waar haalt een weerman zijn informatie? Wat doet een wielrenner als er geen wedstrijden zijn? Proeft een kok alle gerechten die hij maakt? Interessante weetjes en leuke gesprekken. In dezelfde reeks: 'lees je slim - Later word ik 1'.
Leeftijd: 6+
Keywords: Beroepen