De Gloob-Fanfare! : duurzame ontwikkeling in de lagere school. - Djapo (Leuven : Djapo, 2009)
Volgende thema's komen aan bod: afval, water, natuur, energie, vervoer en handel
Inleiding - Eindtermen - Eerste leerjaar: Leerkrachtenhandleiding en werkboek - Tweede leerjaar: Leerkrachtenhandleiding en werkboek - Derde leerjaar : Leerkrachtenhandleiding en werkboek - Vierde leerjaar: Leerkrachtenhandleiding en werkboek - Vijfde leerjaar: Leerkrachtenhandleiding en werkboek - Zesde leerjaar: Leerkrachtenhandleiding en werkboek
14 katernen in ringmap
Keywords: Duurzame ontwikkeling; Globalisering; Milieueducatie -- Basisonderwijs