Familiale planning voor kinderen met een verstandelijke handicap : hoe moet het verder als wij er niet meer zijn? - Mattheus, Rudi, ....- (Antwerpen : Kluwer, 2014)
Edereen die zich bezighoudt met familiale planning weet hoe complex deze materie is. Nog moeilijker wordt het wanneer de focus wordt gelegd op een specifieke doelgroep als de verstandelijke gehandicapte personen . Er zijn immers tal van attentiepunten waar hier extra aandacht moet aan besteed worden die men in een normale planning niet tegenkomt. Dit boek tracht aan de ouders en aan iedereen die begaan is met de toekomst van deze mensen een antwoord te geven op de vraag: hoe moet het verder met hen als wij er niet meer zijn? Rudi Mattheus is CEO van AXIS Finance, een erkend accountants- en advieskantoor in Haaltert. AXIS Finance en meer bepaald dhr. Mattheus heeft zich gespecialiseerd in familiale planning voor kinderen met een verstandelijke handicap.