Projecten op school : 40 praktijkverhalen in de kijker. - Bettens, Mieke, ....-; Catteeuw, Paul, ....- (Brussel : CANON Cultuurcel (Vlaams Ministerie van onderwijs en vorming), 2008)
In dit ideeënboek beschrijft CANON Cultuurcel de dynamische aanpak van 40 teams die samen met hun leerlingen en uiteenlopende partners projectmatig aan de slag gingen. De thema's zijn veelzijdig, de onderwijsniveaus divers. Rode draad doorheen de publicatie zijn de verhalen van vele leraren die met een bijzondere drive ideeën voor een meer genietbare school realiseerden. Het boek biedt ook enkele denkkaders en visieteksten die ondersteunend kunnen zijn bij het ontwikkelen van projecten op school. - See more at: http://www.canoncultuurcel.be/publicaties/detail/projecten-op-school-40-praktijkverhalen-in-de-kijker#sthash.GpePkCWL.dpuf
Uitgegeven naar aanleiding van de CANON projectdagen 2008
Keywords: Projectonderwijs