Copy and concept - Thobokholt, Bert, ....-; De Waal, Barry, ....-; Westbeek, Martin, ....- (Groningen : Noordhoff, 2014)
Copy & concept is een helder en inspirerend boek over het creatieve proces in de marketingcommunicatie. Van strategie via reclamewerking en briefing naar creatieve technieken, conceptontwikkeling en copywriting. Met speciale aandacht voor storytelling, kopregel, pay-off, merknaamontwikkeling, maar ook voor de eisen die een veranderd medialandschap stelt aan campagnes anno nu. Aangevuld met de toepassing daarvan in actuele voorbeelden en cases van een groot aantal topbureaus uit Nederland en België. Een unieke samenwerking tussen bureauwereld en onderwijs. Copy & concept is hét Nederlandse handboek voor alle studenten die de meest aansprekende campagnes willen maken, maar ook voor de professional in de creatieve communicatie. De aanvulling van theorie en praktijk maakt het ook nog eens een uitstekende aanvulling op de meest gebruikte handboeken voor marketingcommunicatie.
Keywords: Reclame; Reclamekunst