Spelen met getallen : de getallen van 0 tot 20 : kijken, leren, spelen. - Redactie Zonneland (Averbode : Altiora, 2003)
De doos bevat 168 stevige geplastificeerde kaarten met alle getallen van 0 tot 20, afgebeeld op verschillende manieren: in drukletters, in schrijfletters, door middel van een tekening, een getalbeeld enzovoort. Door de gekleurde en de transparante kaarten te combineren kunt u verschillende bewerkingen tonen. Met deze doos werkt u aan de ontwikkelingsdoelen wiskunde. Spelen met getallen is een multifunctioneel product: u gebruikt het met de hele klas, voor hoekenwerk, voor individueel werk, u kunt de kaartjes ophangen ... U kunt er zelfs met uitwisbare inkt op schrijven. Geen geknoei meer, alles zit in de doos! Met uitgebreide didactische handleiding.
Doelgroep: 3de kleuterklas en 1ste graad lager onderwijs
Didactisch materiaal.
Keywords: Getallen; Rekenen -- Basisonderwijs; Rekenen -- Kleuteronderwijs