Rompompom : voor alle kleuters. (Antwerpen : Zwijsen)
•Een tijdschrift op maat van kleuters uit de 2de en 3de kleuterklas •Iedere maand een centraal thema dat aansluit bij de belevingswereld van de kleuter. •Boordevol grappige cijfer- en letterpuzzels, verhalen, strips, knutselopdrachten, spelletjes, kleur- en zoekplaten en nog veel meer om zelf of samen te doen. •Niet alleen leuk maar ook leerrijk •Met speciaal pluskatern: uitdaging voor kleuters die al wat verder staan. •Doordachte opdrachten waarmee wordt gewerkt aan de ontwikkelingsdoelen voor Nederlands, wiskundige initiatie, wereldoriëntatie en muzische vorming.
Verschijnt maandelijks gedurende het schooljaar; niet in juli en augustus
Keywords: Kleutertijdschriften