Puzzelen aan een uitdagende leeromgeving : basisdidactiek voor de leraar lager onderwijs - Deleu, Audrey, ....-; Wante, Delphine, ....-; Dossche, Sofie, ....- (Deurne : Plantyn, 2014)
In Puzzelen aan een uitdagende leeromgeving proberen we de didactische competenties van leerkrachten uit te diepen en aan te scherpen. Met de verschillende didactische handvatten op zak verkennen we de leerling en de doelen als bakens om ons op te richten in de onderwijspraktijk. Van daaruit kijken we naar een uitdagende leeromgeving!
Keywords: Basisonderwijs -- Didactiek