Energize III : energizers en leerspelen voor jongeren en volwassenen. - Tielemans, Erwin, ....-; Paquet, Philippe, ....- (Meppel : Edu'Actief, 2007)
Energizers en leerspelen voor workshops en lessen in sociale vaardigheden. Deze speelse werkvormen stimuleren leerprocessen rond de thema's: Kennismaken, creëren van een positief groepsklimaat, communicatie, samenwerken, problemen/conflicten oplossen, evalueren en plezier maken in leergroepen. Het derde deel van de serie Energize is bedoeld voor een wat oudere doelgroep dan de eerste twee delen van Energize. Energize III is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en kan gebruikt worden vanaf groep 7-8. De energizers en leerspellen zijn ook geschikt voor volwassenen. Energize III bevat werkvormen om leerprocessen te stimuleren rond de themas: kennismaken, het creëren van een positief groepsklimaat, communicatie, samenwerken, problemen/conflicten oplossen, evalueren en plezier maken in leergroepen. De activiteiten zijn voorzien van duidelijke aanwijzingen, tips en instructies voor zowel beginners als professionele trainers.
Met kopieerbladen in het boek
Keywords: Groepsspelen