Sportnext magazine. (Nieuwegein : Arko Sports Media)
SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen. SPORTNEXT – De sportmarketing community Lange tijd moesten de sport- en marketingprofessionals in Nederland het doen met het jaarlijkse Sportmarketingcongres op Papendal. Een succesvol en goedbezocht evenement, maar als eendaagse bijeenkomst niet langer toereikend voor professionals uit dit vakgebied. Daarom krijgt de doelgroep nu zijn eigen volwaardige, multimediale community: SPORTNEXT. Doel: verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.
Verschijnt halfjaarlijks
Keywords: Marketing -- Sport; Sporttijdschriften