Inspiratiegids voor ondernemende klasprojecten : voor scholen en leerkrachten die willen werken aan ontwikkelingsdoelen en eindtermen via ondernemend onderwijs : editie 2014-2015 - Competento; Bruyndonckx, Ben, ....-; De Geeter, Bart, ....- (S.l. : Competento, 2014)
Leerkrachten, docenten en andere opleiders die hun leerlingen en studenten willen laten proeven van ondernemingszin, en daarbij willen werken aan ontwikkelingsdoelen en eindtermen, vinden ongetwijfeld opnieuw hun gading in dit uiteenlopende aanbod van (didactische) materialen, acties, wedstrijden, events en andere projecten. Alweer meer dan 100 initiatieven hebben de talrijke publieke en private aanbieders ons bezorgd, bedoeld om (al dan niet geografisch of naar doelgroep beperkt) publiekelijk op in te schrijven of aan deel te nemen, ofwel gewoon dienend als voorbeeldcase met illustratieve waarde (kennisdeling). Met de meeste initiatieven kan je in elk geval zowel in het basisonderwijs als het secundair en hoger onderwijs – en andere onderwijstypes – onmiddellijk aan de slag. Het aanbod wordt overzichtelijk en gestructureerd weergegeven, zodat je snel zowel de inhoudelijke als meer praktische informatie bekomt die je nodig hebt.
Keywords: Ondernemen