Bo is jarig - Faber, Arianne, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2008)
Bo is jarig. Er komt visite, er is taart en hij krijgt cadeautjes. Hardkartonnen prentenboekje met kleurenillustraties die zijn opgebouwd uit vierkanten, cirkels, drie- en rechthoeken.
Bo is echt jarig, met alles wat daarbij hoort: visite, taart en natuurlijk cadeautjes. Een vierkant hardkartonnen prentenboekje met afgeronde hoeken voor peuters. Bijna iedere pagina bevat slechts een regel tekst, welke ondergeschikt is aan de grappige illustraties. Alle illustraties zijn opgebouwd uit basisvormen: vierkanten, cirkels, driehoeken en rechthoeken. De illustraties zijn gemaakt met sjablonen die met verf in zachte pastelkleuren zijn getamponneerd. Vetkrijtlijnen zorgen voor de noodzakelijke details. Een leuk kijk- en voorleesboekje, bedoeld om vormen te leren kennen. Vanaf ca. 1,5 jaar.
Keywords: Jarig zijn; Cadeaus krijgen; Vormen (bv. rond, vierkant).