KWIK : Kijk Wat Ik Kan : 4-jarigen - De Kimpe, Nathalie, ....-; Leurentop, Donald, ....-; Boone, Marc, 1955- (Mechelen : Plantyn, 2011)
KWIK omvat een doos met al het nodige materiaal om de diagnostische screenings uit "Kleuters met extra zorg" van Marc Boone uit te voeren bij risicokleuters. De screenings gebeuren volledig in spelvorm. Het spel bevat verschillende opdrachten en materiaal voor de zeven competenties : wiskundige initiatie, leesinitiatie, motoriek, taal- en spraakontwikkeling, cognitieve ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkelng en spel-en werkhouding.
De doos bevat : 7 groeikaarten voor de globale klasscreening; handleiding (59 p.); spel met spelbord, 2 pionnen, 65 opdrachtkaarten voor de vijf verschillende competenties (18 p.), 23 losse prenten, 118 vormpjes, 6 plastieken houdertjes voor figuren, 2 kartonnen platen (eentje met gleuven), 3 langwerpige steunen en 3 kleine steunen
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Kleuteronderwijs -- Didactiek