Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken : ontdek de ware kracht van LinkedIn en hoe het als hefboom te gebruiken voor je bedrijf en carrière - Vermeiren, Jan, ....-; Verdonck, Bert, ....- (S.l. : s.n., 2009)
N eender welke economische tijden is het hebben van een netwerk waarop je kan terugvallen of verder bouwen onontbeerlijk. Het internet heeft nieuwe mogelijkheden gebracht en de website bij uitstek op professioneel vlak om dat te ondersteunen is LinkedIn. Tegenwoordig hebben meer dan 34 miljoen mensen wereldwijd (waarvan 1 miljoen Nederlanders en 400.000 Belgen) een profiel op LinkedIn en een aantal connecties. De vraag die de meerderheid echter heeft is: wat heb ik er nu eigenlijk aan? En vervolgens: hoe moet ik LinkedIn nu gebruiken op een manier die me resultaten brengt zonder er veel tijd in te stoppen. In "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken" laat netwerkexpert Jan Vermeiren niet enkel zien waarom LinkedIn voor ieder van ons zo'n krachtig hulpmiddel is, maar geeft hij ook een kort stappenplan mee dat iedereen direct kan toepassen zodat ze onmiddellijk resultaten zien. De geavanceerde strategieën om bv. een nieuwe klant of nieuwe baan te vinden, de antwoorden op vaak gestelde vragen, het overzicht van weinig gekende functies en een lijstje met gratis tools die tijd besparen wanneer je werkt met LinkedIn, maken van dit boek dé handleiding om LinkedIn nu ECHT te gaan gebruiken.
Keywords: Sociale netwerken; LinkedIN