Bronnenboek spel. - Mooij, Chris, ....-; Drenth, Harm, ....-; Van Geldrop, Fré, ....-; Verberne, Peter, ....- (Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2011)
Of het nu gaat om tikkertje, honkspelen, trefbal of stuiten... Dit Bronnenboek Spel brengt leerlingen letterlijk in beweging. Met het veelzijdige activiteitenaanbod en de daaraan gekoppelde praktijksuggesties zijn de recente kerndoelen voor het basisonderwijs uitstekend te bereiken. Een must-have voor leerkrachten en begeleiders van de tussen- en naschoolse opvang.
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Basisonderwijs