Energizers & moodboosters : dynamische spelletjes voor meer energie en een betere sfeer in de groep. - Kappeler, Markus, ....-; Eggers, Pierre, ....- (Katwijk : Panta Rhei, 2011)
Een zeer gevarieerde bundel energie-gevende spelletjes die geschikt zijn voor groepen van 5 - 30 personen van alle leeftijden. Het zijn dynamische oppeppers om energie te tanken en de sfeer in de groep te verbeteren. Ze zijn bijzonder geschikt voor de volgende situaties: als een nieuwe groep tot een eenheid moet worden gesmeed; als een bestaande groep wat uitgeblust is en opgepept moet worden; als er spanningen of conflicten in een groep bestaan; als een gezamenlijke prestatie geleverd moet worden. De spelletjes zijn verdeeld in de volgende categorieën: 1. Kennismakingsspelletjes, 2. Vertrouwensspelletjes, 3.Samenwerkingsspelletjes, 4.Energie tanken, 5.Opwarmingsspelletjes.
Doelgroep: vanaf 10 jaar.