Silly sports and goofy games - Spencer, Kagan, ....-; Rodríguez, Celso, ....- (Middelburg : Bazalt, 2007)
In dit veelomvattende boek vindt u de beste spelletjes en bewegingsactiviteiten van over heel de wereld. U komt meer dan 200 spelletjes en activiteiten tegen. Gebruik ze voor even-tussendoor-bewegen in de klas, om een lusteloze sfeer te doorbreken, om even te lachen en plezier te hebben met elkaar of gebruik ze in de gymles. Leer ze aan leerlingen om in de pauze zelf mee bezig te zijn. Ze hebben een positieve invloed op de onderlinge verhoudingen en de sfeer in de groep.
Omslag vermeldt: meer dan 200 energizers, oppeppers, groepsspelletjes, sfeerverhogers, uitdagingen voor alle leeftijden
Keywords: Bewegingsspelen; Groepsspelen