Motoriekcircuit : actief werken aan de motorische ontwikkeling. - van de Sande - Hoetmer, Lenty, ....-; Vastbinder, Peggy, ....-; Arts, Willem Frans Marie, ....- (Utrecht : Schoolsupport)
Motoriekcircuit bevat voor elk leerjaar aantrekkelijke kaarten in kleur, met opdrachten ter bevordering van de fijne en grove motorische ontwikkeling. Elke week kunnen de leerlingen aan het werk met de opdrachtkaarten. De gevarieerde opdrachten laten de kinderen op diverse manieren bezig zijn met motorische oefeningen. Ze leren zo hun eigen bewegingsmogelijkheden te ontdekken.
12 bewegingsopdrachten : groep 8/ klas 6
Didactisch materiaal.
Keywords: Motoriek -- Kinderen (0-12 jaar).