Zeppelin : didactiek voor muzische vorming. - Crul, Koen, ....-; Arts, Willem Frans Marie, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2013)
Zeppelin biedt je in dertien hoofdstukken een scherp beeld op kwalitatieve muzische vorming. Het biedt een overkoepelende didactiek die de eigenheid van elk muzisch domein respecteert : beeld, muziek, drama, dans, woord en media. Er is ook aandacht voor integratie van verschillende vormen van samenhang tussen de domeinen. Heldere schema's, praktijkvoorbeelden, zinvolle verwijzingen naar de kunsten en voorbeeldactiviteiten creëren een brede kijk op de verschillende aspecten van muzische vorming.
Keywords: Muzische vorming -- Basisonderwijs