500 mensen die vandaag een begrip zijn - Hendrickx, Marc, 1964-; Delrue, Thijs, 1979- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Deze 500 mensen moet je absoluut kennen Laat iedereen versteld staan van je algemene kennis Om de actualiteit goed te kunnen volgen, is het nodig om een aantal basisbegrippen te kennen. Het eerder verschenen 500 woorden die iedereen moet kennen plukte de meest courante uit de media en gaf er snedig tekst en uitleg bij. Het succes daarvan zette de nood aan korte en heldere info in de verf. Vandaar dit nieuwe boekje, met 500 mensen die nu al, bij leven, een begrip zijn. Van Ahmadinejad tot Zuma, met daartussen Ben Bernanke, Lady Gaga, Edward Snowden, François Englert en zovele anderen. Opgedeeld in zes handige categorieën (politiek, economie, media, cultuur, wetenschap en sport) behandelt 500 mensen die iedereen moet kennen de belangrijkste spelers in elk domein.
Keywords: Bekende personen