Tafels van vermenigvuldiging : ritmisch rekenen : oefen de tafels op muziek van Kapitein Winokio - Seresia, Winok, ....-; Vandenbosch, Katrin, ....-; Buscemi, ....- (Schelle : Kapitein Winokio, 2016)
Kapitein Winokio trok naar klas 3b van Meester Demaeyer bij wie hij zelf ooit de tafels leerde. De zwierige muzikale bewerking is van de Belgische latino-grootmeester Buscemi en overtuigt zelfs de vurigste wiskundehaters. Samen met het kinderkoor laat de Kapitein de tafels van vermenigvuldiging swingen: per tafel één track. Oefenen kan op de karaokeversie en tot slot is er huiswerk op zijn Kapiteins: een tafels-kwis! Kapitein Winokio hield extra rekening met de verstaanbaarheid en de navigatie (1 tafel per track) zodat de cd ook bruikbaar is in de klas. (Bron: covertekst)
1 poster + 100 blauwe oefenkaarten : vermenigvuldigen + 100 rode oefenkaarten : delen + 1 audio-cd
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs