J'aime la vie : leer Frans met kapitein Winokio - Seresia, Winok, ....-; Vandenbosch, Katrin, ....-; Smeulders, Ivan, ....-; Mouton, Eva, ....- (Schelle : Kapitein Winokio, 2014)
Kapitein Winokio houdt van vreemde talen en van hun zwierige ritmes. Hij laat zijn Franse rrrrrr rollen op 20 Franse kinderliedjes. Woordenschat oefenen kan met 200 geïllustreerde oefenkaartjes en dankzij het handige tekstboekje is dit pakket ook bruikbaar in de klas.
1 tekstboek (53 p.) + 100 blauwe oefenkaarten : woordenschat uit de liedjes + 100 rode oefenkaarten : algemene woordenschat + 1 audio-cd
Didactisch materiaal.
Keywords: Frans -- Basisonderwijs