Egoshock : durf jezelf ontdekken, maak keuzes - De Boe, Dirk, ....- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Verander de wereld, begin bij jezelf. Auteur Dirk De Boe doorliep de voorbije jaren een fenomenaal veranderingstraject. Na een carrière als succesvol manager in een groot bedrijf werd hij zelfstandig ondernemer in creatief denken. In dit boek toont hij hoe je jezelf kan transformeren. Via methodieken, verhalen en concrete tips leer je hoe je jezelf kan ontdekken, hoe je negatieve ervaringen omzet in kansen en hoe je belangrijke levenskeuzes maakt. Het resultaat? Een nieuw en gelukkiger leven.
Keywords: Zelfkennis