Wiskundig lexicon. - De Winne, Paul, ....-; Carreyn, Björn, ....- (Brugge : Die Keure, 2011)
Bevat ruim 500 trefwoorden, rijk geïllustreerd met foto's, tekeningen en tabellen. De begrippen worden zo helder mogelijk beschreven. Na de definitie wordt de wijze van noteren aangegeven. Dan volgen een of meer voorbeelden die de verschillende aspecten van het begrip verduidelijken. Af en toe wordt dit alles verrijkt met didactische tips en verwijzingen naar de oorsprong van het woord. Achteraan in het boek volgen nog een Franse en Engelse woordenlijst. (Bron : inleiding)
Keywords: Wiskunde -- Naslagwerken