Digital transformation : bereid je organisatie voor op de toekomst - Caudron, Jo, ....-; Van Peteghem, Dado, ....- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Een boek over digitale transformatie en hoe ermee om te gaan Voor bedrijven en organisaties zijn digitale en online activiteiten vandaag niet langer een gimmick. Het digitale verandert nu de essentie van een organisatie. Om bij te blijven moeten bedrijven dit integreren in hun bedrijfsstrategie. Uitstel is gewoonweg geen optie meer. De laatste jaren hielpen Jo Caudron en Dado Van Peteghem talrijke organisaties om zich klaar te maken voor de digitale revolutie. Daaruit ontstond hun Digital Transformation-model, dat de impact van het digitale op de activiteiten van een organisatie verklaart en voorspelt. Dit boek biedt je een totaaloverzicht van het model en toont via concrete cases hoe het te integreren in de meest uiteenlopende bedrijfstakken.
Keywords: Organisaties -- Digitaal; Digitale revolutie