Het aapje van de klas : pittige liedjes en speelse gedichten - Wouters, Jan, 1961-; Versini, Marc-Aurèle, ....-; Bikkembergs, Kurt, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2014)
Een bonte mengeling van 17 liedjes en een zestigtal gedichten, elfjes en limericks. Deze liedjesbundel omvat drie grote thema's: - Altijd zomer in mijn hart volgt de jaarcyclus op de voet: van de herfst tot de zomer, van de sint tot carnaval en Moederdag. - Kikkerbloot behandelt allerlei kleine en grote, maar vooral herkenbare emoties: vreugde en hoop, verwondering en angst, … - Komkommertijd bevat een hele reeks pittige liedjes en gedichten waarin humor, gekke toestanden en woordspelingen centraal staan. - Pittige liedjes en speelse gedichten - Met prachtige en grappige illustraties - 17 eigentijdse liedjes, leuk om te beluisteren en vooral heel uitnodigend om (mee) te zingen (flaptekst)
Keywords: Muzikale vorming -- Basisonderwijs; Liedjes