Fabriek journalistiek : waarom de media goed zijn voor u - Neels, Leo, 1948- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Sociale media, radio, tv, weekbladen en kranten ... we zijn er meer aan gehecht dan we willen toegeven. Tegelijk zijn we ook minder trouw: we werden zappers, ontrouwe surfers, gratis gebruikers. En we werden alsmaar kritischer voor media en journalistiek: een haat-liefdeverhouding. Fabriek Journalistiek brengt die haat-liefdeverhouding in kaart: kritische analyse, een pleidooi voor goede journalistiek. Zonder goede journalistiek functioneert de moderne samenleving immers niet en faalt de democratie.
Keywords: Journalistiek -- Media; Sociale media