Max viert de seizoenen : knutselen bij weer en wind - Cornelis, Ellen, ....- (Leuven : Davidsfonds/Infodok, 2009)
De cartoonfiguur Max geeft je knutsel- en tekentips voor elk seizoen. Met werkbeschrijvingen van een chocoladekonijn, poetspaleis, Valentijnskussen e.d. en veel kleurenfoto's van de resultaten. Vanaf ca. 6 t/m 12 jaar.
Keywords: Seizoenen; Knutselen