Kids art - Bunkers, Traci, ....-; Durkin, Kath, ....-; Grimshaw, Melanie, ....-; Anderson, Uta, ....- (Utrecht : Tirion, 2013)
Kunst door kinderen! In dit boek staan 48 projecten die de jonge kunstenaar in ieder kind naar boven haalt. Van tekenen en schilderen tot werken met textiel en papier: alles kan en mag! Elk project wordt stapsgewijs in beeld gebracht, zodat het een koud kunstje is om alles na te maken. Bovendien lopen de projecten op in moeilijkheidsgraad, dus aan ieder kind is gedacht. Aan bod komen originele en uitdagende kunstwerken voor zowel jongens en meisjes. Ouders en kinderen opgelet, een explosie aan kunstige creativiteit komt je tegemoet! Teken een zelfportret, stempel je sneakers of bedruk stickers. Stapsgewijze uitleg met tekeningen van 48 knutsels. Met kleurenfoto's van het eindresultaat. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Omslag vermeldt: 48 projecten om te tekenen, schilderen en te knutselen
Art smart
Keywords: Knutselen; Schilderen; Tekenen