365 x knutselen met papier en karton - Watt, Fiona, 1960-; Harrison, Erica, ....-; Miller, Antonia, ....-; Beevers, Emily, ....- (Antwerpen : Standaard, 2011)
Knutselideeën met papier- en kartonsoorten die thuis voorhanden zijn: magazines, kranten, geschenkpapier, kartonnen dozen, etc. In allerlei thema's, voor elke gelegenheid en stap voor stap uitgelegd aan de hand van kleurenfoto's.
Leeftijd: +8 jaar
Vertaald uit het Engels.
Keywords: Knutselen met papier; Knutselen met karton