Kunst(en)makers - Juf Marit, ....- (Hasselt : Clavis, 2012)
Aan de hand van beroemde kunstenaars worden kinderen begeleid om zelf in die stijl te gaan experimenteren. Ze leren beroemde kunstenaars kennen. Ze ontdekken dat ze zelf ook wel wat kunnen. De resultaten mogen dan ook gezien worden. Een stimulerend boekproject. Kinderen leren stap voor stap schilderen in de stijl van twintig kunstenaars, onder wie Appel, Monet, Warhol en Kandinsky. Bij elke kunstenaar staat een korte biografie en beschrijving van de schilderstijl.
Keywords: Kunstenaars; Schilderen