Kunst : knutsel, teken en schilder je eigen kunstwerken! - Watt, Fiona, 1960-; Miller, Antonia, ....- (Antwerpen : Standaard, 2011)
Ruim veertig ideeën en projecten om met papier en karton je eigen kunstwerk te maken. Zo leer je gekke gezichten maken, 3D-insecten, folievissen of schoenafdrukken. Er worden diverse technieken aangeboden, waaronder verven, stempelen, bosseleren, snijden, knippen en vouwen. Heel veel materialen die worden gebruikt, heeft iedereen wel in huis, zoals tijdschriften, kranten, karton, waskrijt, verf en aluminiumfolie.
Leeftijd: +8 jaar
Keywords: Knutselen