1000 dingen om te maken en te doen - Watt, Fiona, 1960-; Harrison, Erica, ....-; Baggott, Stella, ....- (Antwerpen : Manteau, 2014)
Dit boek kan misschien wel aanspraak maken op de titel 'Beste knutselboek ooit'. Het bevat niet minder dan 1000 dingen om te maken en te doen. Met een schat aan creatieve technieken en een heleboel thema's waarin iedereen - jong en oud, jongens en meisjes - zijn gading zal vinden. Maar ook de kleuterjuffen en hun collega's uit de lagere school zullen in dit boek de perfecte metgezel vinden. Allerlei knutselprojecten: tekenen en schilderen, collage, knippen en plakken, stempelen, naaien… Bijvoorbeeld kastelen tekenen, vliegtuigjes vouwen, eieren versieren, een vlindertuincollage, handtekenen, vlinders stempelen, een 3D-straat, dierenmaskers, krijtvissen etc.
Allerlei knutselprojecten: tekenen en schilderen, collage, knippen en plakken, stempelen, naaien… Bijvoorbeeld kastelen tekenen, vliegtuigjes vouwen, eieren versieren, een vlindertuincollage, handtekenen, vlinders stempelen, een 3D-straat, dierenmaskers, krijtvissen etc.
Dit boek is een bundeling van '700 dingen om te maken en te doen' en '365 x knutselen met papier en karton'
Leeftijd: +8 jaar
Keywords: Knutselen; Schilderen; Tekenen