Nieuwjaarsversjes : 40 originele nieuwjaarsversjes met creative knutseltips. - Cleve, Dorine, ....-; Goedemé, Jef, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2013)
Deze map is op maat van alle kinderen van kleuterschool tot eerste graad lager onderwijs. Met deze 40 frisse, speelse en hedendaagse nieuwjaarsversjes heb je alle tools in handen om de periode van de nieuwjaarbrieven gevarieerd en uitdagend te maken! Deze map bevat namelijk meer dan enkel de versjes, maar ook: muzische activiteiten bij elk versje met creatieve knutseltips en uitgewerkte knutselideeën; kleine prenten bij de versjes (helpen de teksten te memoriseren); grote illustraties als visuele ondersteuning in de klas; bijgevoegde kopieerbladen met patronen.
Keywords: Muzische vorming -- Basisonderwijs; Nieuwjaar; Versjes -- Kinderen; Versjes -- Kleuters