De groene pompoen - Coenen, Herman, ....-; Coenen, Marieke, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2014)
De groene pompoen voelt zich een buitenbeentje. Hij baalt dat hij niet oranje is en de wijde wereld in kan trekken, zoals zijn broers en zussen. Maar wanneer een pimpelmezenfamilie hem tot huisje maakt, fleurt hij op.
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Pompoenen; Anders zijn; Gevoelens-gedrag