De juf - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2014)
We gaan naar school om van alles te leren. De juf knutselt met ons of leest een boek voor, en grotere kinderen leert ze lezen en schrijven. Maar er is nog zoveel meer dat een juf doet...
Leeftijd: -6 jaar
Keywords: Schoolleven -- Kleuteronderwijs; Beroepen