Wijze woorden : woordenlijst Academisch Nederlands met idioomoefeningen - Giezenaar, Ghislaine, ....-; Schouten, Edith, ....-; Korebrits, Liesbet, ....- (Antwerpen : Intertaal, 2014)
Wijze woorden is een idioomboek bestaande uit een woordenlijst academisch Nederlands en idioomoefeningen met een sleutel van de oefeningen. Het is bedoeld voor hoogopgeleide (ver)gevorderde anderstaligen die zich voorbereiden op werk of studie in Nederland. DOELGROEP Voor hoogopgeleide (ver)gevorderde anderstaligen die zich voorbereiden op werk of studie in Nederland. Geschikt voor zelfstudie en uitstekend te gebruiken naast elke bestaande cursus.
Keywords: Woordenschat