Heksje Trees heeft hoogtevrees - Olthuis, Theo, ....-; Bakker, Jenny, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Het kleine heksje Trees durft niet op haar bezemsteel te vliegen, omdat het zo hard en zo hoog gaat. Om zich toch te kunnen verplaatsen, moet ze iets anders verzinnen. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Bang zijn; Heksen; Fantasiefiguren; Vliegen (werkwoord).; Fietsen