Het boekenliefje. - Docherty, Helen, ....-; Docherty, Thomas, 1955- (Wommelgem : Van In, 2014)
Elke avond lezen de dieren van Holletje-in-'t-Bos een verhaaltje voor het slapengaan. Tot hun boeken op een avond plots beginnen te verdwijnen. Een voor een. Is er misschien een boekendiefje in het dorp? En wie zou dat dan kunnen zijn? Lisa Langoor, een moedig konijntje, is vastbesloten het boekenmysterie op te lossen. Ze wil hun voorleesverhaaltjes terug, en wel nu meteen! Een grappig en spannend verhaal over het belang van voorlezen voor het slapengaan.
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Boeken; Diefstal; Gevoelens - gedrag