De sleutel - Flas, Isabelle, ....-; Masson, Annick, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Drie kinderen zijn alleen thuis terwijl hun moeder boodschappen doet. Ze mogen voor niemand opendoen. Dan ontdekt moeder dat ze haar sleutels vergeten is. Ze belt aan, roept en steekt haar hand door de brievenbus.
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Keywords: Alleen thuis; Humor